image
 |  4 24 Серпня 2018 | 10:56

Чергове отруєння людей у кафе на Волині

Спалах гострого інфекційного захворювання з підозрою на сальмонельоз зафіксували у сімох людей після відпочинку у луцькому кафе.
Усі вони відпочивали в кафе «Фора», - інформують Волинські новини.
Шестеро хворих проходять лікування в інфекційному відділенні. Медики характеризують перебіг хвороби середньою формою важкості.
У двох перших людей, що були госпіталізовані з гострою кишковою інфекцією, хвороба сальмонельоз бактеріологічно підтверджена.
В даний час спеціалісти відповідних служб обласного рівня розпочали та проводять епідеміологічне розслідування, до якого також залучили Держпродспоживслужбу обласного центру.
Нагадаємо, раніше після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння. Згодом стало відомо, що ймовірною причиною захворювань послужили продукти харчування, зокрема салати заправлені соусом – майонезом.
Це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-очільник Волині отримав солідну посаду в «Укроборонпромі» 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити