image
 |  0 26 Серпня 2018 | 07:21

Баржа з херсонськими кавунами вже під Києвом

У суботу, 25 серпня, близько 500 тонн кавунів та кілька тонн динь прибули баржею із Херсону до селища Чирське Переяслав-Хмельницького району Київської області.
Про це повідомляє "Аграрії разом".
Несамохідне судно NBL-91 разом з буксиром "Анатолій Ганькевич" прибуло до розвантажувального причалу філії "Переяславська". Звідти кавуни і дині направляться до магазинів Києва на автомобілях - таким чином херсонські фермери мають намір здешевити продукт.
Про це повідомляють  підприємство "Нібулон", яке займалося доставкою ягід Дніпром до столиці на своїй сторінці у facebook.
Загалом шлях через всю Україну судно подолало трохи більше, ніж за три доби. Раніше повідомлялося, що баржа до столиці має привезти 500 тонн кавунів і динь.
Дісталися успішно: херсонські кавуни показали після мандрівки на баржі. Цього року ягоду з баржі будуть продавати лише в одній мережі супермаркетів. Ціну поки що не розголошують.
Баржа із Херсонської області була відправлена до Києва ввечері 21 серпня. Кавуни були куплені у місцевих фермерів.
Баржа з херсонськими кавунами вже прибула під Київ Рис.1

Це друга подорож баштанних водним транспортом після десятилітньої перерви. Минулого року баржу відправили наприкінці липня.
Повідомляється, що із Херсону відплила ще одна баржа з таким самим вантажем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині підпалили виноградники французького винороба

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити