image
 |  0 26 Серпня 2018 | 07:40

Суд виніс вирок волинянину, який напідпитку травмував поліцейського

Восени цьогоріч у селі Дубечне Старовижівського району 25-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Opel у нетверезому стані, травмував поліцейського. 
Днями йому виніс вирок Ратнівський районний суд, - інформує ВолиньPost.
Відомо, що 30 квітня майже о 22-ій годині співробітник сектору групи реагування патрульної поліції Старовижівського відділення поліції перебуваючи на службі, під час здійснення дорожнього нагляду, в селі Дубечне на вулиці Весняній виявив порушення ПДР автомобілем марки Opel. За кермом авто перебував 25-річний мешканець цього ж села. За зовнішніми ознаками водій був у стані алкогольного сп’яніння.
Однак, на законну вимогу поліцейського він відмовився пред’явити документи.
Далі ж зловмисник зачинився в автівці та при спробі поліцейського відчинити двері боковим склом дверей затиснув руки поліцейського до верхньої частини дверей водія та умисно наніс декілька ударів руками в руки поліцейського. Далі ж умисно розпочав рух і наїхав лівим заднім колесом автомобіля на праву ногу поліцейського.
Суд призначив чоловіком три роки "умовного".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чутки про викрадення дітей у Шацьку недостовірні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити