image
 |  5 14 Вересня 2018 | 06:45

У Луцьку відбувся бал для дітей із особливими потребами (ФОТО)

У приміщенні бібліотеки Східноєвропейського нацуніверситету імені Лесі Українки відбувся Стрітенський бал для малечі із особливими потребами.
Про це повідомляє "ВолиньPost" з посиланням на священника Валентина Марчука.
Благодійний захід провели спілно з Молодіжним та Просвітницьким відділом відділами Волинської єпархії УПЦ для представників ГО батьків дітей із синдромом Дауна та іншими вадами розвитку, ГО батьків дітей з аутизмом «Янголята», а також Волинського обласного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» та дітей, хворих на цукровий діабет, які є залежні від інсулінової терапії.
«Під час проведення балу, після показових танцювальних номерів у виконанні гурту «Троянда», до танцю були запрошені, власне, самі учасники балу. Діти-«сонечка» та діти-«янголята», танцюючи у парах, були справжніми дамами і кавалерами, також учасники балу мали можливість взяти участь у зірковому флеш-мобі, та поспілкуватися із «героями анімаційних фільмів» у яких були вбрані молоді організатори свята», - пише отець Валентин.

Учасники Волинського обласного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя» виступили із музично-танцювальною композицією на ромські мотиви.
Також свій танок присутнім продемонструвала лучанка Анастасія Мушинська, яка виконала майстерну хореографічну композицію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити