image
 |  4 24 Вересня 2018 | 11:36

В Україні запускають виробництво сучасних «швидких» на базі Hyundai

В Україні стартувало виробництво сучасних автомобілів швидкої допомоги, які вироблятимуться на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350.
Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на "Хюндай Мотор Україна".
Зазначається, що автомобілі випускаються на виробничих потужностях компанії Briorson Motors на базі моделі Hyundai H350 і відповідають усім міжнародним та українським стандартам.
У планах компанії вже в 2018 році випустити 80 автомобілів, а в 2019 році планується випустити 500 одиниць "швидкої".
"Основною метою нашої компанії є створення якісного продукту для надання медичної допомоги в будь-яких кліматичних зонах і в умовах бездоріжжя. У планах компанії випуск 80 автомобілів "Швидкої допомоги" і мобільних амбулаторій у 2018 році. У 2019 завод Briorson Motors планує випустити 500 одиниць спеціалізованої медичної техніки", - заявив представник Briorson Motors Владислав Котляренко.

За словами Котляренка, Hyundai H350 було обрано як базова модель, оскільки цей автомобіль визнано в Євросоюзі найкращою моделлю в своєму класі за 12 параметрами, серед яких - безпека, продуктивність, місткість, маневреність і економічність.
"Великий склад запчастин (підвезення здійснюється щоквартально), взаємозамінність деталей з деякими легковими моделями марки, а також можливість обслуговувати спецавтомобілі на 28 офіційних СТО Hyundai по Україні гарантують безперебійну роботу транспорту", - повідомили у компанії

Також, повідомляється, що перші автомобілі "швидкої" від Briorson Motors закупила медична клініка "Борис". До кінця 2018 року клініці буде продано шість автомобілів швидкої допомоги виробництва Briorson Motors.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові сильний вітер позривав зупинки транспорту, повалив дерева

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити