image
 |  11 25 Вересня 2018 | 11:23

Управління з питань праці Луцької міськради створює ілюзію роботи

Управління з питань праці Луцької міськради на чолі з начальником Назарієм Ігнатчуком створює лише ілюзію діяльності.
Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міськраді.
Як розповів начальник управління, за кілька місяців роботи було проведено 11 інспекційних відвідувань підприємств, накладено 5 штрафів за порушення.
"Загальна сума штрафів - 134 тисячі гривень. Ми ще зафіксували порушення графіку відпусток. Деякі порушення не були підтверджені. Також легалізовано 120 працівників", - повідомив Назарій Ігнатчук.

Така інформація роздратувала секретаря Луцької міськради Григорія Пустовіта.
"Це ваші проблеми. У вас є ціле управління. Ви повинні були обійти всіх підприємців, провести роз'яснювальну роботу. Донести, які штрафи будуть накладені за порушення. Та ви 11 рейдів в день маєте робити, а не за півроку! До мене приходять працівники ринків і скаржаться, що їх не реєструють. А через це бюджет міста не отримує кошти. Де ми візьмемо гроші на ремонт прибудинкових територій? Я вважаю, що ви працюєте недостатньо. Більша половина людей не знає, що ви взагалі існуєте. Ви повинні не вилізати з луцьких підприємств, ринків, магазинів. У підприємців є вибір - платити податок у розмірі 1000 гривень або заплатити штраф 111 тисяч гривень за неоформленого працівника", - висловив своє обурення секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі перевізники атакують міську владу новим підняттям вартості проїзду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити