image
 |  4 28 Вересня 2018 | 09:11

У Іваничівську школу-інтернат, яку чекає реорганізація, призначили в.о. директора

Іваничівську спеціальну школу-інтернат приєднають до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки".
Про це йде мова у проекті рішення освітньої комісії Волинської облради.
Проектом рішення, який підтриманий комісією, передбачається провести реорганізацію Іваничівської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату шляхом приєднання її до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки".
Також пропонується визнати, що Затурцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки" є правонаступником всіх майнових і немайнових прав Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.
Під час реорганізації має бути забезпечено права та інтереси працівників закладів та осіб, які в ньому навчаються. Контроль за виконанням цього рішення покладено на управління освіти, науки та молоді ОДА.
Іншим рішенням Руслана Голодюка призначили виконувачем обов’язків директора Іваничівської школи-інтернату.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У санаторії на Волині проводять унікальні операції на слух (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити