image
 |  4 17 Жовтня 2018 | 12:42

Путін наказав отруїти «Новачком» ще одну людину у Великій Британії

Президент Росії Володимир Путін віддав наказ отруїти “Новачком” колишнього британського шпигуна Крістофера Стіла, котрий складав скандальне досьє на Дональда Трампа.
Як розповів британському виданню The Mirror колишній агент КДБ Борис Карпичков, відповідний наказ від Путіна отримав один із підозрюваних в отруєнні Скрипалів Олександр Мішкін (Олександр Петров).
Карпичков із посиланням на джерело в ГРУ стверджує, що в лютому 2017 року Петров-Мішкін прибув до Великої Британії разом із групою спецагентів ГРУ, щоб “прибрати” Крістофера Стіла за прямим наказом Путіна.
“Мені сказали, що Стіла мали ліквідувати, використовуючи ту ж речовину, що і на Скрипалі. Найманці спостерігали за його будинком і офісом у Лондоні. Місія була перервана, коли вони зрозуміли, що будинок був оснащений системою відеоспостереження. Оскільки вони скоро встановили, що він не з’являвся у своєму офісі, то зробили висновок, що було б дуже ризиковано продовжити з цією місією”, — розповів Карпичков.

Зазначимо, що екс-агент Мі6 Крістофер Стіл затруднив передвиборчий штаб Гілларі Клінтон для пошуку компромату на її суперника по президентській гонитві Дональда Трампа. Використовуючи свої джерела в Росії, Стіл дізнався про перебування Трампа в московському готелі разом із повіями.
Згідно з досьє Стіла, російські представники зафіксували на відео, як дівчата надавали президенту США специфічні послуги, і використовували відеозапис, як компромат проти нього.
Крім цього, на самого Карпичкова також було здійснено замах. Інцидент стався 2007 року у Новій Зеландії. Тоді невідомий кинув Карпичкову в обличчя якийсь порошок. За словами чолвоіка, після цього він відчув щось недобре. Пізніше лікар діагностував у нього грип. Карпичков стверджує, що пізніше у нього випало все волосся і він схуд на 30 кілограмів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нардепа під Кабміном вилили два відра лайна (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити