image
 |  4 21 Жовтня 2018 | 11:05

У Ковелі центральний парк планують повністю реконструювати

У Ковельській мерії подумують повністю реконструювати міський парк культури і відпочинку імені Лесі Українки, який був створений ще в 1985 році на площі – трохи більше 46 квадратних метра.

Про це пише сайт ПроКовель.


За цей час тут мало що змінилося, приміром, лише де-не-де зуміли оновили зелені насадження, щороку на клумбах висаджують квіти.


Дерева, що ростуть тут уже більше трьох десятків років, мають не завжди непривабний вигляд, а то й взагалі небезпечні, у непогожу днину можуть створити значну загрозу життю перехожим чи відпочивальникам. І про це добре знають у мерії. За словами заступника міського голови Андрія Товстиги, торік до Ковеля зі столиці навіть приїздив фахівець із зелених насаджень, який дав свої рекомендації щодо оновлення парку.


  «У минулому році приїхав дендролог з Києва і сказав, що наш парк потрібно зносити на 80 відсотків. А місцеві мешканці не будуть задоволені, якщо ми їх виріжемо», - наголосив заступник мера, коли відповідав на запитання депутатів під час засідання «житлово-комунальної» комісії Ковельської міської ради.


У мерії Ковеля планують передбачити кошти на реконструкцію парку у бюджеті на 2019 рік.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити