image
 |  2 25 Жовтня 2018 | 12:11

«Влада не посадить своїх партнерів», – Кошулинський про розслідування злочинів Майдану (ВІДЕО)

Нинішня влада зумисно не розслідуватиме злочини на Майдані, бо не може кинути за ґрати своїх партнерів.
Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив кандидат на прийдешні вибори від націналістів, екс-віце-спікер, народний депутат України VII скликання, свободівець Руслан Кошулинський:
«Вони працюють на одну кишеню (теперішня влада з попередниками, – ред.). Це одне і те саме. Не буде розслідування. Поняття «політична воля» у них відсутнє. Вони хочуть виграти вибори. От чого хоче Порошенко: виграти вибори чи перемогти у війні? Звісно, що перше! То що ж йому для цього потрібно?…

Згадайте, як Кучма перемагав у другому турі: якщо не Кучма – то Симоненко. Тому вони сьогодні активно тих всіх самих колишніх регіоналів підпитують. У Парламенті більшості немає. А хто їм дає голоси? З ким вони торгують з Донбасу? Власне – з колишніми.
Це одна зв’язка. Один був засновником «Партії Регіонів», членом політради СДПУ(о), членом Кабінету Міністрів Азарова (Порошенко, – ред.)… То вони що, розійшлися? Ні. Вони разом торгують: і політично, і економічно. Тому ви вважаєте, що вони розслідуватимуть, хто кого вбив? То ж доведеться когось садити…А кого? Своїх партнерів? Не будуть, бо нема там словосполучення «політична воля». Там тільки політична комерція. Вони тільки загортатимуть цукерки у гарні позлітки. Доки ця влада буде – розслідування не буде».
https://www.youtube.com/watch?v=8aJeoa2ckYU
Нагадаємо, згідно соціологічних опитувань, Руслана Кошулинського, як нового кандидата в Президенти готові підтримати в 5 разів більше виборців, ніж Тимошенко і Порошенко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити