image
 |  0 27 Жовтня 2018 | 09:19

У Ковелі ветерану АТО зробили унікальну операцію



Наш Дмитрий Голярчук тепер - IRON MAN (Залізна людина)!



Кошти на купівлю титанової пластини для учасника АТО Дмитра Голярчука з Ковеля збирали усім миром. Ветерана війни збив автомобіль на пішохідному переході (водій участі у лікуванні не брав). В результаті ДТП молодий чоловік отримав важку травму голови — потрібно було закривати мозок титановою пластиною.
Учора нейрохірург Юрій Новак Ковельського МТМО провів операцію - краніопластика дефекту черепа в правій лобно-скроневій ділянці титановою пластиною. Операція йшла майже три години. Вже за добу Діма став на ноги. Почуває себе добре і рветься на виписку - до дому, до сім’ї
Дуже приємно, що Ковельське МТМО стає одним з найкращих медзакладів України регіонального рівня! Щиро дякуємо всім людям, що перераховували кошти за закупівлю титанової пластини для ветерана АТО.

Волонтерка дякує усім небайдужим, хто допоміг з коштами на лікування бійця АТО, а також лікарю Юрію Новаку за високий професіоналізм і виняткове відношення до нашого бійця та головному лікарю Ковельського МТМО Олегу Самчуку за повне забезпечення Дмитра Голярчука безоплатно медрозхідниками, препаратами та наркозом для операціі та у післяопераційний період.
«Якщо чесно, то були думки забрати Діму в Київ і оперувати в столичній клініці. Але коли ми поспілкувалися з Новаком особисто.. коли взнали, якого високого професійного рівня нейрохірург працює в Ковелі, то заспокоїлися. Юрій Новак працює нейрохірургом в Ковельсьському МТМО всього трохи більше року. Стажувався в Українській військово-медичній академії, Інституті нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМН України, в клініках Львова, Луцька та Києва. Ми пишаємося, що в нас на Ковельщині є такий високо-професійний і людяний нейрохірург , який рятує життя, - зазначила Наталія Попова. - Дуже приємно, що Ковельське МТМО стає одним з найкращих медзакладів України регіонального рівня! Щиро дякуємо всім людям, що перераховували кошти за закупівлю титанової пластини для ветерана АТО!

 



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити