|  2 29 Жовтня 2018 | 09:34

Притула відповів Кіндеру: Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не «чмо смердюче»

Телеведучий та волонтер Сергій Притула відповів на поширений мером Ковеля образливий пост про нього, де Сергія Притулу обізвали «чмом смердючим», «стриптизером», «дешевим клоуном», «шутом гороховим», «Х*ЛОМ» і «нулем без палички».
Допис опубліковано на офіційній сторінці Сергія Притули у Фейсбук.
«Коментарі у ФБ - це добра нива для "срачу". Особливо під фейковими профілями. Закритими профілями. Ботами.
Зовсім інша справа, коли абсолютно реальний мер м. Ковель репостить істеричний допис якогось фаната Юлії Володимирівни, де я і "чмо смердюче", і "дешевий клоун", і "Ху*ло" і т.д.
Я розумію, що пан Кіндер, як радник Юлії Тимошенко, мав якось показати, як він люто ненавидить тих, хто "наїжджає" на його рідну політсилу. Але тоді треба бути послідовним і не витирати пост зі своєї сторінки:))), скріни ж не горять, пане мер.
Якщо у пана мера Ковеля є так багато вільного часу, щоб постити про мене всяку фігню, а потім після "підсрачника" від субординаційно вищих колег по партії, оперативно витирати пост, то хотів би дещо попросити.
Пане Кіндер. Гумор-шоу "Вар'яти" щороку приїжджають з концертам до вашого чудового міста. Ну як, вашого... яким ви керуєте! І щоразу, виступаючи у ПК ім.Шевченка, ми дуже переживаємо за здоров'я наших глядачів, які роками дивляться наші виступи у залі, який не опалюється. Я страшенно радий вашій увазі до моєї персони, але може б і щось для людей, для міста зробили б доброго :)). Часу ж вдосталь. Я читав вашу сторінку, там за день більше постів, ніж у мене за тиждень:)))). Принагідно запрошую вас на наш наступний виступ у Ковелі. Приходьте, поспілкуємось, переконаєтесь, що я не "чмо смердюче". А я переконаюсь, що ви не місцевий "царьок", як про вас говорять, а мудрий міський голова», - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Відомий український ведучий та гуморист Сергій Притула обурився тим, що волинська “Батьківщина” використала його фото для піару свого політичного брунду.
Згодом Волинська «Батьківщина» вибачилася перед Притулою за піар на ньому
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це вже клінічно, коли фейкова інформація стає нормою життя, – Тарас Чорновіл про вибачення Волинської «Батьківщина» перед Притулою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити