image
 |  4 29 Жовтня 2018 | 17:39

Просять звільнити скандального волинського високопосадовця (ВІДЕО)

В п’ятницю, під час чергового засідання, до членів Громадської ради при обласній ОДА звернулись представники організацій АТОвців (серед яких Микола Собуцький та Юрій Дмитрук) з пропозицією підтримати ідею негайного звільнення із займаної посади в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Іващенка О. В.
Про це пише на власній сторінці у Фейсбук Yuriy Moklytsia. 
За спиною вищезгаданого чиновника кримінальна справа щодо привласнення 57(!) мільйонів гривень за часів його роботи в Міністерстві оборони. Також незрозуміла ситуація з великою кількістю необґрунтованих відмов у наданні земельних ділянок учасникам АТО на Волині, що в свою чергу провокує появу корупційних схем. Ці та інші обставини вочевидь не дуже пасують чиновнику такого високого рангу.

Члени громадської ради одноголосно підтримали ідею атовців, внаслідок чого вже сьогодні звернулись з офіційним зверненням до голови ОДА Савченка І.О. з пропозицією поставити питання перед першими особами держави щодо негайного звільнення із займаної посади Іващенка О. В.
Якщо термін його перебування на посаді продовжать (а він десь сьогодні-завтра вже закінчується), то я не знаю що буде. І ніхто не знає. Може й нічого...
https://www.youtube.com/watch?v=o02KSGjf4p4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1MttE8lp4dYG2lAVDh0PoWUbXfCYC_6ymPBWLxpXG6m7rHhIWbRn61WaA
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку прихильницю «русского міра» закидали яйцями (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити