image
 |  4 30 Жовтня 2018 | 10:51

Ішов 3 місяць: волинянка оплатила підключення газу, проте досі його не отримала

ПАТ "Волиньгаз" більш як 3 місяці не може підключити оселю Оксани Киці із Благодатного до газопостачання попри те, що послуга давно оплачена. У нововолинській філії кивають на Луцьк, а в Луцьку щоразу обіцяють - з дня на день.
Жінка уклала договір із ПАТ "Волиньгаз" на приєднання до мереж газопостачання на суму більш як 12 тисяч гривень ще 15 червня, а послуг і досі не отримала, - пише Нововолинський інформаційний портал.
Іншої системи опалення в нашому будинку немає, саме тому ми розраховували підключитися до осені, до настання холодів. Я - мати трьох малолітніх дітей, виховую дитину з інвалідністю, і це неймовірно важко - в холодній хаті і без гарячої води, - говорить Оксана.
Жінка з допомогою селищного голови написала скарги до керівництва ПАТ "Волиньгаз" із вимогою провести cлужбове розслідування. Обіцяє: якщо далі не реагуватимуть - звернеться до суду, адже термін надання послуги (3 місяці) уже сплив.
Ім'я жінки змінено з етичних міркувань.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську страйкуючі шахтарі організували пішу ходу під міську раду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити