image
 |  5 1 Листопада 2018 | 13:08

Будівництво на Ковельскій: вантажівки звозять будівельне сміття без відповідних документів

У Луцьку на Ковельскій, 17 вантажівки звозять будівельне сміття, що має ознаки підготовчих робіт до будівництва.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Як інформують очевидці, з самого ранку вантажівки вивозять будівельне сміття на ділянку, що за адресою Ковельська, 17. З їх слів, раніше вивозили сміття рідше, це могло бути раз в день. Натомість останнім часом активність руху вантажівок почастішала.
На місце події прибув депутат Луцької ради від фракції ВО «Свобода» Микола Романюк, щоб дізнатися про те, що відбувається на Ковельскій, 17. Як виявилось, у водіїв вантажівок відсутні супровідні листи, будь-які інші коментарі присутні відмовились надавати.
Слід зазначити, що дані роботи по вивозу сміття мають всі ознаки підготовчих робіт до будівництва. Відповідно, когось не полишає думка забудови поряд з річкою Стир.
Нагадаємо, що ще у 2016 році значний резонанс серед лучан викликало питання будівництва на узбережжі Стиру на вулиці Ковельській, що поряд зі Старим містом. Раніше неодноразово виникали застереження щодо того, що на ділянці площею майже три гектари може постати квартал багатоповерхівок, що суттєво змінить вигляд історичної частини міста.
Депутат Микола Романюк повідомив, що буде звертатися у відділ державного архітектурно-будівельного контролю, а також в департамент муніципальної варти Луцької міської ради щодо законності проведення підготовчих будівельних робіт.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити