image
 |  2 8 Листопада 2018 | 13:01

На  Іваничівщині  запрацював  інклюзивно-ресурсний центр (ФОТО)

Сьогодні, 8 листопада, в селищі Іваничі офіційно відкрили Інклюзивно-ресурсний центр.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
У заході взяла участь заступник голови ОДА Світлана Мишковець, а також представники влади району, громад, духовенства.  Виступаючі вітали присутніх з цією знаковою подією. На Іваничівщині, як і в інших районах Волині, є діти з особливими освітніми потребами. Тож такий центр потрібен  і важливий.
З вітальним словом звертався голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь.  Від себе особисто та від депутатського корпусу райради подякував за виконану роботу, побажав директору  та працівникам центру наснаги і професійних успіхів, а батькам і дітям – наполегливості і терпіння у здобутті знань. Також голова ради вручив діткам солодкі подарунки.
Благословив  на  плідну  роботу  і  освятив  приміщення  центру  настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій Мельничук.  Після перерізання стрічки всі охочі мали можливість оглянути приміщення.
Фото – Районна газета «Колос» у Фейсбук.
















 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити