image
 |  0 9 Листопада 2018 | 11:17

Правоохоронці оголосили про підозру волинянці, яка пропонувала хабар прокуророві

Слідчі детективи Головного управління Нацполіції у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили жінці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться, про надання неправомірної вигоди службовій особі.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби поліції Волинської області.
Громадянка намагалася надати 15 тис. грн. неправомірної вигоди працівнику Ковельської місцевої прокуратури за перекваліфікацію кримінального провадження.
Учора, 8 листопада, в службовому кабінеті правоохоронця її затримали оперативники управління захисту економіки у Волинській області Нацполіції у співпраці зі слідчими Головного управління Національної поліції в області під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області. Жінку затримали у порядку ст. 208 КПК України
Затриманій повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше 8 мільйонів не вистачає у Володимирі на освіту і медицину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити