image
 |  7 20 Липня 2018 | 10:25

Депутати Іваничівської райради виступають проти закриття поштових відділень у селах

Під час 27-ї позачергової сесії Іваничівської районної ради було прийнято звернення до Президента України, Голови Верховної Ради, в.о. генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського щодо неприпустимості закриття поштових відділень в сільській місцевості.
Про це написав депутати ради Сергій Недбайло на своїй сторінці у Фейсбук.
Ініціатором звернення, яке одноголосно підтримали депутати, став депутат Павло Семенюк.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Іваничівщині середню школу перетворять на початкову
Обговорюючи це питання, депутати зазначили, що керівник Укрпошти задекларував зарплати більше 150 тисяч гривень у місяць та  більше 317 тисяч гривень у місяць від КПМГ ЛЛП.
«Не може людина з такими статками і годинниками за 175 000 зрозуміти простого сільського пенсіонера або простого працівника, який працює на 3 200. Доки буде така прірва між зарплатами керівників і простих людей наша багатостраждальна Україні не зможе стати самодостатньою розвинутою країною! Доки владці в київських міністерствах не будуть знати, що робиться в простому українському селі - наша держава не зможе відродитись». – пише Сергій Недбайло.

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити