image
 |  5 2 Грудня 2018 | 23:40

Луцькі муніципали вдруге поспіль упіймали того ж продавця на продажі спиртного в нічний час

Інспектори Департаменту Муніципальної варти міста Луцька цієї ночі вдруге поспіль упіймали продавця магазину «Продукти», що на вулиці Сагайдачного, 1 на продажі спиртного в нічний час.

Про це йдеться в повідомленні Департаменту Муніципальної варти Луцької міської ради на сторінці в мережі Фейсбук.

«Три дні тому інспектори департаменту муніципальної варти Луцька упіймали продавця магазину «Продукти», що на вулиці Сагайдачного, 1 на порушенні рішення Луцької міської ради «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів», як цієї ночі ситуація повторилась. Продавчиня цього торгівельного закладу відпустила покупцям алкогольний напій», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордний «улов»: 70 літрів сурогату виявили муніципали на луцькому ринку

«Інспектори департаменту муніципальної варти склали на жінку адміністративний протокол, який передадуть на розгляд адміністративної комісії органу місцевого самоврядування за її місцем проживання для визначення міри покарання», – повідомляють у Муніципальній варті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вплине одержання Томосу на дату святкування Різдва?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити