image
 |  425 18 Жовтня 2024 | 09:52

Під час війни відомство Кватирка хоче витратити 7 млн на будівництво дороги у волинському лісі

Державне спеціалізоване господарство «Ліси України» 15 жовтня оголосило тендер на будівництво лісової автодороги на Любешівщині.

Відповідні відомості опублікували на prozorro, - пише ВолиньUA.

Цю дорогу мають будувати в Березичівському лісництві Любешівського лісомисливського господарства. Автошлях робитимуть, як йдеться в документах закупівлі, у кварталах 28, 32, 31, 35 та 36. А планують її побудувати до 31 березня 2025 року.

Аукціон призначений на 31 жовтня. Попередньо кінцевий термін будування дороги – 31 березня 2025 року.

Очікувана вартість закупівлі – 6 мільйонів 962 тисячі гривень.

Складається враження, що у нас на Волині вже всі дороги у ідеальному стані, залишилося тільки лісові будувати.

Також нагадаємо, що у області таке будівництво планують не вперше. Місяць тому ми писали про те, що волинські лісівники у розпал важкої війни з російським агресором хочуть витратити майже 15 мільйонів гривень на будівництво лісових доріг у Крушинецькому лісництві, що на Любомльщині.

Бенкет під час війни у лісовій галузі області триває. Цікаво, чи звернуть на нього увагу відповідні органи?І чи прокоментує те, що твориться у його вотчині, включно з масовими рубками на Горохівщині та використанням мільйонів бюджетних коштів на будівництво лісових доріг, головний лісівник Поліського регіонального офісу ДП "Ліси України" Олександр Кватирко?

Читайте також: Бенкет під час війни: "велике будівництво" у волинських лісах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити