image
 |  2491 8 Жовтня 2024 | 13:07

Головний лісівник Волині й Рівненщини у період війни отримує майже 3 мільйони премії

Раніше ми публікували відомості про доходи керівника Поліського лісового офісу, який відповідає за Волинь та Рівненщину, Олександра Кватирка у 2023 році. Тоді він мав за рік понад 4 мільйони гривень до оподаткування. Тепер має майже стільки ж премії за один місяць.

Відповідні відомості опублікували на сайті  "Четверта влада", - пише ВолиньUA.

Керівником Поліського лісового офісу у 2024-му залишається Олександр Кватирко.

Середньомісячний посадовий оклад Олександра Кватирка у 2024 році зріс до 326 тисяч 485 гривень на місяць до оподаткування. Середньомісячна заробітна плата протягом семи місяців 2024 року була 850 тисяч 610 гривень (у 2023-му році середньомісячна до оподаткування – 345 тисяч 30 гривень).

Це за рахунок премії у березні в 2 мільйони 935 тисяч 660 гривень.

За 7 місяців 2024 року йому нарахували 5 мільйонів 954 тисячі 271 гривню заробітної плати.

Також нагадаємо, що минулого року суспільство сколихнула новина, про продаж Звірівського лісництва. Ця лісова афера розпочалася у червні, коли через сумнівний аукціон було продане Звірівське лісомисливське господарство. 

На таку, ймовірну, аферу звернув увагу депутат Волиньради від ВО "Свобода" Анатолій Вітів, який скерував депутатське звернення на ім'я прокурора Волинської області, керівнику БЕБ та голові Антимонопольного комітету з вимогою провести перевірку щодо дотримання норм чинного законодавства під час підготовки та проведення аукціону з продажу державного підприємства «Лісомисливське господарство Звірівське» та при підписанні угоди про продаж за результатами аукціону.

Згодом запит таки дав результат, адже правоохоронці таки перевірять законність приватизації Звірівського лісового господарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велике переселення зубрів: наслідки зухвалої схеми із Звірівським мисливським господарством

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити