image
 |  18 31 Липня 2021 | 17:25

У Луцьку дітей АТОвців навчали веслувати на байдарках (ФОТО)

У Луцьку для дітей учасників АТО, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей провели майстер-клас з веслування байдарках на річці Стир.

Про це повідомили у Волинському центрі національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

У рамках всеукраїнської акції "Олімпійське літо 2021" впродовж липня учасникам організували літнє дозвілля зі спортивними розвагами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У драматичному поєдинку Світоліна вириває олімпійську «бронзу» у Рибакіної

"Безліч емоцій, яскраві враження та щасливі діти: для дітей у Луцьку провели майстер-клас з веслування байдарках🚣

З 6 до 30 липня для дітей учасників АТО, дітей із малозабезпечених, багатодітних сімей проводили літнє дозвілля в рамках всеукраїнської акції "Олімпійське літо 2021". Щодня діти відвідували різноманітні спортивні заходи і з радістю брали у них участь🤩

Яскравим завершенням акції став майстер-клас з веслування на байдарках, який відбувся сьогодні, 30 липня, у Луцьку. Захід організований Комунальним закладом «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» (СПОРТ ДЛЯ ВСІХ ) спільно із Волинський центр національно-патріотичного виховання,туризму і краєзнавства. 🚣", - йдеться в повідомленні.

ВО директора КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Оксана Ящук розповіла, що малеча з нетерпінням чекала цієї події:

"Дуже вдячні за те, що дали можливість дітям походити на байдарках. Це вперше за п'ять років, коли ми проводимо таке дозвілля, діти мали можливість походити на байдарках. Вони отримали безліч вражень та емоцій".

Дітвора не приховувала захвату, сміливо сідала у байдарки і старанно вчилася веслувати🥰🛶

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В‘язня Кремля Олега Приходька нарешті знайшли, — Олег Тягнибок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити