image
 |  0 31 Липня 2021 | 14:55

У драматичному поєдинку Світоліна вириває олімпійську «бронзу» у Рибакіної

Першій «ракетці» України Еліні Світоліній таки вдалося взійти на п'єдестал тенісного турніру Олімпійських ігор в Токіо (Японія).

У драматичному поєдинку за «бронзу» Ігор-2020 Світоліна здобула вольову перемогу над Оленою Рибакіною з Казахстану — 1:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Як передає Укрінформ, матч тривав 2 години 27 хвилин.

Світоліна безальтернативно програла перший сет (1:6) і по ходу гри поступалась у другому (1:3), але зуміла надздогнати суперницю і перевести гру у тай-брейк (6:6). Зрештою, неймовірно рівний і напружений тай-брейк (7:5) — і другий сет завершується перемогою українки — 7:6!

У третій партії Світоліна теж програвала (1:4), але наприкінці поєдинку здійснила просто неймовірне: вона виграє 5 геймів поспіль і загалом третій сет у вольовому стилі – 6:4!!! Таким чином, перша ракетка України виграє матч в трьох сетах і вперше в історії України стає бронзовим призером Олімпіади-2020!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В‘язня Кремля Олега Приходька нарешті знайшли, — Олег Тягнибок

«Золото» токійської Олімпіади в жіночому одиночному розряді сьогодні розіграють швейцарка Белінда Бенчич і Маркета Вондроушова з Чехії.

Чоловічий фінал між Олександром Звєрєвим із Німеччини і росіянином Кареном Хачановим відбудеться в неділю, 1 серпня.

Нагадаємо, в активі збірної України вже п'ять бронзових медалей токійської Олімпіади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити