image
 |  27 31 Липня 2021 | 14:40

В‘язня Кремля Олега Приходька нарешті знайшли, — Олег Тягнибок

Після вироку ростовського суду про 5 років ув‘язнення в колонії суворого режиму із побратимом не було жодного зв‘язку. Ні доньку, ні дружину, ні адвокатів не допускали до Олега. Майже місяць ніхто не знав, де він і в якому стані. А усі ліки і посилки, які відправляла сім‘я, їй повертали назад.

Лише вчора ми отримали інформацію, що нашого побратима окупанти потай етапом вивезли до сумнозвісного «Владімірського централа-2».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиньрада вимагає звільнення політв’язня путінського режиму Олега Приходька

"Вкотре вимагаємо в Офісу президента НЕГАЙНО включити Олега у список на обмін військовополоненими!

Нагадую, Олег Приходько — корінний кримчанин. До окупації Криму очолював Сакську міську організацію ВО «Свобода». Після вторгнення московитів не зміг залишити півострів через стан здоров’я рідних. У жовтні 2019 року московські спецслужби разом із представниками місцевої окупаційної «адміністрації» викрали та ув’язнили побратима. Тільки за те, що був свободівцем, тримав вдома свободівський прапор, портрети Бандери й Шухевича. У квітні 2020 року Олега вивезли на територію РФ — до Ростовського СІЗО №1, де помістили в одиночну камеру «смертників». У побратима значні проблеми зі здоров’ям. Майже зник слух, послабився зір, загострилися хронічні недуги. Кремль звинувачує Олега у «тероризмі», обґрунтовуючи звинувачення статтями про Бандеру із Вікіпедії. 3 березня 2021 року у Ростові відбулось судилище. Олегові присудили 5 років за ґратами в колонії суворого режиму і штраф — 110 тисяч рублів", — йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковельська районна рада підтримала звернення щодо заборони ОПЗЖ та Партії Шарія

"На жаль, влада України не зреагувала на це фактично ніяк. Попри всі наші звернення, акції та пікети, які відбуваються впродовж останніх 1,5 року, Олега не вносять у списки обміну полоненими. Натомість туди потрапляють таксисти, які заробляли на незаконних перевезеннях в «Л/ДНР», і кримінальні елементи…

СВОБОДУ ОЛЕГОВІ ПРИХОДЬКУ!", - написав Олег Тягнибок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити