image
 |  0 1 Травня 2021 | 15:40

У наукових збірниках академія «заднім числом» опублікувала матеріали Киви, – ЗМІ (ВІДЕО)

Міжрегіональна академія управління персоналом (МАУП), де нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива проходив аспірантуру, опублікувала в себе на сайті збірники науково-практичних конференцій із матеріалами Киви, яких раніше не було.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.Info.

27 квітня, на наступний день після публікації розслідування про дисертацію Киви, Міжрегіональна академія управління персоналом опублікувала на своєму сайті "оновлені версії" збірників матеріалів науково-практичних конференцій 2018 і 2019 років із матеріалами Киви. Що ці файли завантажено саме 27 квітня, видно із властивостей самих файлів.

В "оновлених" версіях збірок із конференцій 2018 і 2019 року з’явились додаткові сторінки із матеріалами нібито від Киви. Тоді як в Інтернеті досі є в наявності попередні варіанти цих збірок із меншою кількістю сторінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дисертація Киви – це «треш» і «графоманія» з підробленими документами, – Bihus.info (ВІДЕО)

Що передувало: Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива додав до своєї кандидатської дисертації довідку з підробленим підписом, а серед підтверджень апробації своєї роботи вказав неіснуючі матеріали науково-практичних конференцій.

Передісторія від "УП":

Нардеп від ОПЗЖ Кива захистив дисертацію кандидата наук із державного управління на тему "Механізми впливу громадянського суспiльства на державне регулювання правоохоронної дiяльностi (на прикладі країн ЄС та України)".

Захист відбувся 26 квітня в Інституті підготовки кадрів Державної служби зайнятості. На ньому були присутні невідомі молодики, які не пускали на захід журналістів.

Науковий ступінь кандидата наук надалі може присвоїти Міністерство освіти та науки. Якщо це відбудеться, то Кива зможе отримувати надбавку до зарплати в розмірі 15%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівський науковець спалив документ кандидата наук, протестуючи проти «захисту» Іллі Киви

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити