image
 |  1098 26 Вересня 2024 | 19:34

У ліцеї на Волині масово отруїлися діти

У Ковелі у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні нещодавно трапився кричущий інцидент – у навчальному закладі отруїлося дуже багато дітей.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

«Всім привіт хочу розказати про такий заклад як ВОЛзПВФП Імені Героїв Небесної Сотні (Ковель). Заклад є військовим училищем в якому замість того щоб нормально годувати дають одні помиї. Буквально взагалі забули про будь які санітарні норми в цьому закладі. Працівники медпункту в училищі взагалі працюють не в норму замість того щоб допомогти вони лікують температуру аскорбінкою…», – повідомлялось у одному із телеграм-каналів.

Трохи згодом з’явився і ще один допис із продовженням цієї історії.

«Доповнення про військовий ліцей в Ковелі. Дякуючи антисанітарії, за 1 день траванулись ~98% хлопців всіх курсів, а також дуже багато і дівчат. На території можна було побачити калюжі з рвоти(сорян за буквальність). І головне, все начальство говорить що це «ротавірус». Звичайно, у абсолютно всіх ліцеїстів признаки отруєння за 1 день, але ні в кого з офіцерів і вчителів, які в тій їдальні не їдять. Висновок, що потрібно санітарну службу в цю залупу викликати і нахуй забирати звідти своїх дітей», – написали читачі.

Більше того, у коментарях студенти і випускники підтверджують, що у ліцеї така ситуація нібито ледве не норма.

Журналісти телеканалу зв’язались із автором одного із коментарів, який на умовах анонімності розповів нам, що знає.

«Якщо розказати про цю ситуацію, то тут можна виписувати кучу різноманітних фактів, які сам бачив, я відчув на собі при в ході в їдальню стоїть не приємний запах, коли підходить черга брати піднос, він завжди мокрий і жирний, аж бридко робиться.

Це просто треба було бачити своїми очима, що коїлося з хлопцями в ночі перед тим, як всіх відпускали додому.

На територіях ліцею скрізь були помітні плями рвоти та по всьому курсі, де живемо хлопцям, було дуже погано – температура, постійна тошнота і тд, а допомоги ніякої», – розповів ліцеїст.

Журналісти звернулись до керівництва ліцею, аби дізнатись детальніше про цей шокуючий інцидент та з'ясувати, чи відома причина захворювання у дітей.

«Маємо інформацію, зверталися до мене. В мене є відповіді – це вірусне захворювання, це не отруєння. Мені дали з санстанції, що це вірусна інфекція. Це вірус, він зараз в Луцьку масово. Дітей відправили на дистанційне навчання. Ну то, що я маю інформацію від офіційних… Звернулися в лікарню 15 (ред. – дітей), в мене є останні дані», – розповів директор Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні Павло Боснюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захворюваність на туберкульоз на Волині знизилась на 36%

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити