image
 |  4 7 Вересня 2018 | 10:36

У Володимирі-Волинському вивішуватимуть червоно-чорний прапор і хочуть прийняття антиолігархічних законів

Володимир-Волинська міська рада хоч і з третьої спроби, але зрештою ухвалила рішення піднімати поряд із державним червоно-чорний прапор боротьби українського народу у дні наших національно-визвольних звитяг.
Про це повідомляє власкор «ВолиньUA» у Володимирі-Волинському.
Під час чергової сесії міської ради сьогодні, 7 вересня, Володимир-Волинська міська рада зрештою ухвалила відповідний проект рішення, який внесла на розгляд сесії за дорученням фракції ВО «Свобода» депутат міської ради Ірина Мельник.
«ВолиньUA» нагадує, що цей же проект рішення виносився на розгляд сесії міської ради Володимира-Волинського вже втретє, однак у попередні рази для його прийняття не вистачало голосів.
Доречно також нагадати, що саме під червоно-чорним прапором боротьби нашого народу волиняни нещодавно провели в останню земну дорогу загиблого в бою з московськими загарбниками на Сході України бійця «Легіону Свободи» із Володимира-Волинського Василя Крищука.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни прощаються з загиблим Героєм Василем Крищуком (ОНОВЛЮЄТЬСЯ, ФОТО)
Раніше рішення про вивішування прапора боротьби українського народу прийняли вже понад два десятки міських і районних рад області.
Окрім того, на цьому ж засіданні Володимир-Волинська міська рада прийняла проект рішення, внесений депутатом від ВО «Свобода» Іриною Мельник, – щодо звернення до Верховної Ради України з вимогою невідкладного ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
«ВолиньUA» нагадує також, що раніше аналогічні звернення щодо ухвалення Антиолігархічного пакету на Волині підтримали Ковельська міська, Локачинська районна, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Камінь-Каширська, Ратнівська, Іваничівська, Старовижівська та Рожищенська районні ради, а також Волинська обласна рада.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рожищенська райрада вимагає від парламенту підтримати Антиолігархічний пакет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити