image
 |  0 8 Вересня 2018 | 06:01

В Олиці збудують нову психлікарню

У планах Волинської ОДА – зведення в Олиці нового приміщення обласної психлікарні № 2.
Про це "ВолиньUA" повідомляє прес-служба облради з посиланням на начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк.
У березні депутати Волиньради пропонували вивчити питання щодо потреби у будівництві нових корпусів або реконструкції існуючих корпусів Волинської обласної психіатричної лікарні № 1 у Луцьку задля подальшого переведення до закладу хворих з обласної психлікарні № 2 в селищі Олика (у тому числі за рахунок коштів потенційних вітчизняних та іноземних інвесторів, за умови передачі їм у довгострокову оренду з правом реконструкції в подальшому вивільнених приміщень колишнього Олицького замку).
Ігор Ващенюк розповів, що наразі на в планах ОДА – залучення інвестиційного проекту будівництва нового приміщення для психлікарні в Олиці. Якщо такі наміри будуть реалізовані, то робочі місця персоналу лікарні будуть повністю збережені, а старовинний замок Радзивіллів слугуватиме об'єктом туристичного інтересу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу поліцейські вилучили у волинян близько півсотні різних набоїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити