image
 |  4 5 Червня 2019 | 14:01

«Ви ніх..ра не переплутали?»: керівництво Волинської поліції про відставку Авакова

Керівництво поліції Волині жорство та безграмотно прокоментували вимогу про відставку Авакова, через вбивство поліцейськими 5-річного хлопчика.

Свій коментар написав у мережі Фейсбук тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУНП у Волинській області Сергій Козак.

Нагадаємо, що у Луцьку, вчора, пікетували управління нацполіції через смерть 5-річного хлопчика, з вимогою відставки міністра МВС Арсена Авакова. Така мирна акція викликала негативний коментар в керівництва Волинської поліції.

Допис офіцера поліції, Сергія Козака, викликав резонанс у соціальній мережі, адже коментар має ненормативну лексику. Саму ж поведінку активістів на мирну акцію під стінами управління Волинської поліції Козак коментує, як політичне замовлення. Забуваючи про те, що міністр МВС Арсен Аваков є представник політичної партії «Народний Фронт».

Сам пост, офіцера поліції, очевидно був написаний в емоціях, а можливо в нетверезому стані. Ненормативна лексика та граматичні помилки – це коментар тимчасово виконуючуго обов’язки начальника ГУНП у Волинській області Сергія Козака.

Така поведінка поліцейського ще раз наводить негатив на правоохоронну систему в Україні та викликає недовіру.

Нині більшість поліцейських вважає, що перебування в зоні ООС – це карт-бланш, який замолює усі грішки в їх кар’єрі, у вчинках і так далі.

Надаємо коментар офіцера поліції, відданого слуги міністра МВС від «Народного фронту» Арена Авакова, тимчасово виконуючуго обов’язки начальника ГУНП у Волинській області Сергія Козака.

«Дуже шкода, що знаходжуся в автобусі, що прямує в сторону сходу, а не мав можливості бути на акції...... Нешановні «активісти», а з якого ...уя (тобто чому) вбивці знаходяться саме в будівлі ГУНП у Волинській області ??? Ви ні хєра не переплутали ??? Я - як поліцейський, готовий «рвати» усіх причетних до цієї трагедії і тих, що намагався це прикрити, але вони «закриті» і триває слідство.......

З х@ялі ви, вирішили, що вбивці знаходяться в ГУНП Волинської області, а не в садочках, школах і дворах де росли дані покидьки ??? Чи питання політичної доцільності (напередодні виборів і з бажанням потрапити у «владний» вагон) вам, НЕШАНОВНІ, затьмарило ..................... Хуй його знає що затьмарило, - бо РОЗУМ - це не до вас, нешановні.....».

Читайте також: МВС Авакова не відрізняється від МВС Захарченка, - Микола Федік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити