image
 |  5 6 Лютого 2019 | 13:35

За що виродки отримують зарплату? - активіст про відписку ДАБІ на ремонт дороги за мінусової температури

У Державній архітектурно-будівельній інспекції України не змогли визначити, де ж саме на Волині ремонтували дороги за мінусової температури.  

Такою є відповідь цієї інстанції активісту з Володимира-Волинського Тарасу Сватку. Нею він поділився у Фейсбуці.

Нагадаємо, Тарас Сватко написав заяву до Державної архітектурно-будівельної інспекції України у якій розповів як на Волині ремонтували дороги за мінусової температури. Заодно просив не пересилати заяву на розгляд на Волинь, де працівників ДАБІ затримали на отриманні хабарів. 

«Нещодавно я публікував свою заяву до Державна архітектурно-будівельна інспекція України з приводу порушення технічних правил ремонту доріг в місті Луцьку. Це так званий експеримент, при якому застосовують не передбачені стандартами будівельні суміші та проводять асфальтування взимку при наявних снігових опадах.

В своєму зверненні я вказав на публікацію щодо цього ремонту в ЗМІ та на сайті ОДА.

Отримав відповідь від ДАБІ.

"Разом з тим, слід зазначити, що у Вашому зверненні відсутня інформація щодо місцезнаходження об'єкта будівництва (зокрема назва вулиці, будівельна адреса, кадастровий номер земельної ділянки, тощо) та суб'єкта містобудування, яка необхідна для оформлення відповідних документів для здійснення позапланового заходу.".

Таке враження, що це все якийсь страшний сон. Такого на яву бути не може!

Як так??? Офіційна інформація оприлюднена на сайті ОДА. В ЗМІ все вказано, зокрема і адреса.

Я просто в шоці!

Широту і довготу їм вказати? Назвати прізвища винних осіб, яких вони повинні притягнути до відповідальності? Провести за них розгляд справи і скласти процесуальні документи?

Що я ще повинен зробити в цій проклятій країні?!

За що виродки отримують зарплату?!

Як після такого не чинити самосуд???», - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський активіст написав скаргу міністру на хамовиту поведінку екологічного інспектора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити