image
 |  7 4 Грудня 2018 | 22:02

10-річний ковельчанин потребує допомоги добрих сердець

На Волині у місті Ковель дитина страждає від хвороби і потребує негайного лікування. І шанси на одужання є. Однак для цього потрібні чималі кошти, яких у сім'ї вже немає.

Тому із проханням про допомогу до редакції Vlasno.info звернулась мама хлопчика.

— Мій син Девід, дитина з двійні, тобто близнят, які з'явилися на світ завчасно. У шість з половиною місяців за допомогою кесаревого розтину. Діти народились слабкими, вагою трішки більше кілограма. Після цього Девід ще півтори місяці знаходився у реанімації. Шанси на життя були мізерні. А от другий син, на щастя, пішов на поправку. З ним таких проблем не було, — розповідає мати хворого хлопчика Інна Крошка.

На щастя, Девід також вижив. Однак, хлопчику було вкрай важко пристосуватися до життя. Його легені погано працювали, він часто переставав дихати, був дуже слабкий та постійно під наглядом.— Згодом, коли сину виповнилось півтора роки, йому поставили невтішний діагноз — ДЦП (дитячий церебральний параліч) та спастична диплегія.

Коли батько близнят про це дізнався, пішов із сім'ї та заявив, що такі діти йому не потрібні, — продовжує пані Інна.

Після невтішного діагнозу жінка почала шукати лікарні, які зможуть допомогти. Зупинився вибір на Міжнародній клініці відновного лікування імені В. І. Козявкіна у місті Трускавець, що на Львівщині.— Ми пройшли лікування у Трускавці, після чого відразу з'явились втішні результати. Девід зміг перевертатись, повзати і сидіти. А згодом також вставати біля якоїсь опори, ходити з підтримкою та навіть пройти невелику відстань, тримаючись за одну руку, — розповідає жінка. 

Наразі дитині десять років і лікарі дають хороші прогнози. Однак для лікування сина жінці необхідні кошти. Девіду потрібно проходити курси реабілітації три рази на рік для того, щоб не втратити позитивну динаміку, яку добивались усі ці роки. Але лише один курс лікування коштує 13 тисяч гривень, та ще більше трьох тисяч гривень потрібно на проживання під час лікування у Трускавці. Наступний візит родини запланований на 24-те грудня цього року. Тому пані Інна просить про допомогу усіх небайдужих, адже іншого виходу у жінки просто не залишається.

Для всіх тих, хто хоче допомогти хворому Девіду, жінка залишила контакти. Телефон: 096 850 64 82. Карта ПриватБанку: 5168 7551 0703 3363, Крошка Iнна Володимирiвна.Вона наголошує, що навіть декілька гривень допоможуть врятувати життя хлопчика.Читайте також: Юний вінничанин потерпає від страшної хвороби. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юний волинянин бореться з раком: потрібна допомога небайдужих 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити