image
 |  13 28 Червня 2022 | 10:22

11 ракет: росіяни обстріляли Миколаїв з Очаковом, серед жертв – діти

Зранку 28 червня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу.

Вночі росіяни випустили по місту 11 ракет, заявив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. Частину з них збило ППО. Інформація щодо потерпілих та наслідків уточнюється.

"В Очакові троє загиблих, зокрема 6-річна дитина. Ще шестеро осіб поранені, 3-місячний малюк у комі", - ідеться у повідомленні.

Баштанський район близько 00:40 також обстріляли російські терористи. У Широківській громаді влучили по городам, пошкоджень немає. Також були обстріли близько 04:30 по сільськогосподарським угіддям.

Зранку 28 червня були обстріли в Інгульській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється, повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич в Telegram.

"Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. За попередньою інформацію є пошкодження, подекуди зруйнована, інфраструктура та житлові будинки. 27 червня протягом дня були обстріли селища Засілля Первомайської громади. Загоряння на території приватного підприємства. Покошкоджені житлові будинки. Без жертв", - зазначив він.

Ввечері 27 червня обстріли села Лимани Галицинівської громади.

28 червня внаслідок нічного обстрілу Куцурубської громади зруйновано соціальну інфраструктуру. Загорання поля з озимою пшеницею. Без жертв.

Сьогодні з 04:00 обстрілів зазнало місто Очаків Очаківської громади. Влучено по території міського ринку, по будівлі палацу культури, в приватний сектор, а також у дві жилі будівлі (пряме влучення). Троє людей загинуло, з них одна дитина, ще шестеро поранено. Серед поранених також є діти. Внаслідок удару в деяких районах відсутнє - водо, - газо, енергопостачання та інтернет.

Зранку, 28 червня, були обстріли Мішково-Погорілівської, Галицинівської, Шевченківської громади. За попередньою інформацією без жертв.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити