image
 |  0 1 Серпня 2018 | 05:29

13-річний ром по-звірячому згвалтував і вбив жінку на Черкащині

На Житомирщині поліція затримала 13-річного підлітка ромської національності, який підозрюється у зґвалтуванні та побитті до смерті мешканки Черкащини.
Про це повідомляють: "Факти ICTV"
Близько двох тижнів тому в Центральну районну лікарню міста Тальне доставлена ​​місцева жителька з тілесними ушкодженнями та ознаками зґвалтування, того ж дня від отриманих травм жінка померла, - повідомляють співробітники поліції у коментарі УНІАН.
Поліцейські встановили місцезнаходження особи, яка причетна до побиття і зґвалтування жінки. Ним виявився 13-річний підліток ромської національності, який разом із родиною після злочину поспішно виїхав за межі Черкаської області.
13-річний хлопець визнав, що мав із жінкою статевий акт, побив її і ледь живу залишив у кущах.
Поліцейські перевіряють причетність до даної кримінальної правопорушення інших членів сім’ї неповнолітнього.
За цим фактом слідчими Тальнівського відділення поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частиною 4 статті 152 (Зґвалтування) і частини 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.
Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поліції підтвердили факт пограбування валютника у Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити