image
 |  4 10 Березня 2021 | 21:00

14200 мінус 703 доpівнює чому? На Волині розпочали другий етап вакцинування. Залишками вакцини?

З 9 березня в області офіційно розпочали другий етап вакцинування від COVID-19.

Про це повідомляє «Суспільне Волинь».

Про це повідомила під час брифінгу заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук.

Почали щеплювати залишками вакцини не лише медичних працівників, які працюють у шпиталях з хворими на коронавірус.

«Нам дозволили включати другий етап, тобто вакцинувати усіх медиків і громадських діячів та інших працівників, що перебувають у групі ризику, при умові, що є залишки від вакцинування медичних працівників», - зазначила посадовиця.

Під час брифінгу Людмила Тимощук розповіла, для того, щоб прищепитися залишками вакцини під час другого етапу, охочі мають сконтактувати з відповідальними особами в області - заступником начальника відділу організації надання медичної допомоги управління охорони здоров'я ОДА Валерієм Кацаманом, або ж з фахівчинею Волинського центру громадського здоров'я Лесею Іванишин.

Також є можливість зареєструватися онлайн в додатку «Дія» та дочекатися своєї черги.

Станом на 10 березня вакциною «Covishield» виробництва Oxford/AstraZeneca в області уже щепили 703 особи. За останню добу - 160 волинян. Без вихідних нині працюють шість мобільних бригад. П'ять із них щеплюють вакциною AstraZeneca (Covishield) та одна мобільна бригада готова до імунізації вакциною Pfizer/BioNTech, якої нині в Україні немає.

10 березня вакцинуватися від коронавірусної хвороби виявили бажання 70 медичних працівників Волинської обласної клінічної лікарні. Нагадаємо, 8 березня двоє заступників голови облдержадміністрації погодилися на щеплення залишками вакцини Covishield.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькій міській лікарні індійським «Ковішилдом» щепили майже пів сотні працівників (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити