image
 |  2 28 Червня 2023 | 19:44

16-річна волинянка врятувала на воді 5 річну дитину: розповіли деталі

На Волині 16-річна вихованка військового ліцею врятувала на воді 5-річного хлопчика.

Вихованка Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Анастасія Голубова діяла мужньо і швидко. Завдяки цьому й вдалося врятувати 5-річного Дмитрика, який ледь не втопився у ставку за селом на Волині.

Надзвичайна подія трапилася у червні в селі Привітне Локачинської громади Володимирського району.

16-річна Настя з подругою прогулювалися біля ставка, коли почули крик про допомогу. Біля ставка вони побачили налякану дівчинку, а у воді тонув її 5-річний братик.

Спершу юнки намагалися дотягнутися до дитини палицею, коли це не допомогло, Настя кинулася у воду, витягла дитину й на березі почала надавати долікарську допомогу. Далі – на руках понесла Дмитрика додому. Викликали швидку, а до прибуття разом із сільським фельдшером розтирали й відігрівали дитину. І хоч хлопчик дуже змерз (тоді температура повітря була близько 10 градусів), госпіталізація йому не знадобилася – після огляду медики відпустили його додому.

На місці події побувала знімальна група ТСН. У сюжеті – про пірнання, що ледь не стало смертельним, та як нині почувається врятований хлопчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Краматорську: 9 загиблих, зокрема діти, і 60 поранених

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити