image
 |  5 5 Листопада 2019 | 15:41

16-річний лучанин зірвав ланцюжок у жінки

У Луцьку неповнолітньому грабіжнику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Зловмисник у серпні цього року на вулиці Ківерцівській у Луцьку пограбував 56-річну жительку райцентру Ківерці. Грабіжник зірвав із шиї потерпілої золотий ланцюжок, вартістю 2 тис. грн..

Оперативники Луцького відділу поліції встановили, що пограбування скоїв 16-річний житель обласного центру.

Читайте також: У Луцьку бус протаранив авто (ФОТО)

Окрім цього, співробітники кримінальної поліції встановили причетність зловмисника до пограбування 42-річної жительки Луцького району, що мало місце на початку вересня по проспекті Волі. Хлопець зірвав з жінки золотий ланцюжок вартістю понад 2 тис. грн..

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили неповнолітньому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Мова йде про грабіж, вчинений повторно. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити