image
 |  0 17 Жовтня 2021 | 08:24

164 тисячі збитків: посадовицю Луцької РДА судили за зловживання службовим становищем

Обвинувачена перебувала на посаді начальника відділу грошових виплат та компенсацій Управління праці та соціального захисту населення Луцької РДА з 2010 року. Вона здійснювала керівництво діяльністю відділом, забезпечувала призначення державних соціальних допомог, здійснювала заходи щодо запобігання та протидії корупції тощо.

Використовуючи своє службове становище, жінка п'ять разів вносила несанкціоновані зміни в інформацію та призначала виплату державної соціальної допомоги при народженні дитини особі, яка не мала на це права.

Загалом обвинувачена перерахувала на рахунок третьої особи 164 тисячі 130 гривень такої допомоги, - інформує Телеграм-канал "Лучани".

Оскільки обвинувачена повністю визнала свою вину, щиро розкаялася до добровільно відкшодувала всі завдані злочином збитки, суд вирішив призначити покарання у вигляді 3 років і 6 місяців позбавлення волі умовно з іспитовим строком 1 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимагали 2 мільйони євро: у Львові затримали банду, яка викрала дівчину (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити