image
 |  11 9 Листопада 2020 | 17:34

18-річний волинянин відкрито пограбував жінку

Поліцейські оперативно затримали двох зловмисників, які пограбували волинян. За фактами грабежів відкриті кримінальні провадження. Частину викрадених речей правоохоронці вилучили. 

Про це інформує поліція Волинської області.

У п’ятницю пообіді 24-річний житель Нововолинська повідомив поліції, що невідомий побив та пограбував його. Чоловік зазначив, що зловмисник викрав близько 1000 гривень та мобільний телефон. Правоохоронці оперативно встановили особу грабіжника, ним виявився 39-річний мешканець Володимир-Волинського району. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України, а викрадений телефон та частину коштів поліцейські вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розшукує волинянку-шахрайку (ФОТО)

Увечері цього ж дня 18-річний рожищанин, знаходячись у помешканні 41-річної місцевої мешканки, відкрито викрав три срібні каблучки, які лежали на полиці у серванті. Грабіжника спіймали працівники Рожищенського відділення поліції. При собі він мав квитанцію, яка засвідчує, що викрадене чоловік здав у ломбард.

За фактами грабежів тривають досудові розслідування, відкриті за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити