image
 |  4 18 Квітня 2019 | 18:41

18-річний волинянин викрав мопед просто з подвір'я

У Любешеві поліцейські оперативно встановили причетність 18-річного жителя райцентру, котрий викрав мопед «Мустанг» у місцевої мешканки. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 17 квітня, до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення 42-річної мешканки райцентру про те, що із подвір’я домогосподарства викрадено мопед «Мустанг». Сума завданих збитків становить 20 тис. грн..

Співробітники кримінальної поліції спільно із працівниками групи реагування патрульної поліції встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 18-річний мешканець райцентру. Викрадений мопед вилучили та повернули власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині покарали тракториста

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити