image
 |  4 10 Листопада 2017 | 09:16

19-річний юнак потребує нашої допомоги

19-річний Саша Тесла потребує нашої фінансової допомоги у боротьбі з пухлиною головного мозку.

Про це пише «Місто вечірнє».

Саші Теслі 19 років. Проживає він з батьком і сестричкою-дев’ятикласницею у селі Маркелівка. Весною закінчив Оваднівський ліцей і пішов працювати на будівництво. Добру працьовиту дитину життя змалку навчило заробляти на шматок хліба, бо ріс він далеко не в розкошах.
Ще й року не минуло, як померла його мама, а тут несподівано прийшла нова страшна біда: 2 листопада Саші діагностували пухлину головного мозку, внаслідок якої виникла ще одна проблема – гідроцефалія.
Нині хлопець перебуває на лікуванні в нейрохірургічному відділенні обласної клінічної лікарні, де йому проведуть шунтування, аби вивести рідину, що набирається у черепі. А далі чекає складна і дороговартісна операція з видалення пухлини у столичній клініці.
Сім’я Саші не має таких коштів, щоб забезпечити лікування, і уклінно просить усіх добрих, не байдужих до чужої біди людей допомогти врятувати юне життя хлопчини.
Кошти можна перерахувати на картку «ПриватБанку» № 4149 4978 2227 6186 на ім’я двоюрідної бабусі Мосорук Ніни Іванівни.

----------1 (1)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити