image
 |  0 23 Листопада 2017 | 10:49

20-річного лучанина підозрюють у інтернет-шахрайстві

Слідчі Луцького відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили 20-річному жителю обласного центру Волині про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Про це 23 листопада 2017 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Йдеться про шахрайство вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислюваньої техніки. Волинянину загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Чоловік розміщував в Інтернеті оголошення про продаж спортивного взуття, якого насправді не мав. Умови продажу – обв’язкова передоплата. Співробітники відділу боротьби з кіберзлочинами в області, встановили зловмисника, ним виявився 20-річний житель Луцька. Правоохоронці з’ясували, що у такий спосіб лучанин ошукав трьох громадян. Сума завданих матеріальних збитків становить 8 тис. грн..

Зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні трьох кримінальних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 190 (шахрайство вчинене у великих розмірах, або вчинене шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислюваньої техніки Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити