image
 |  0 27 Липня 2018 | 19:06

200 гривень кожному - зафіксували, як учасники хресної ходи МП отримували «срібники» (ВІДЕО)

Вже відомо, що по 200 гривень кожному: кореспонденту "Прямого" вдалося відзняти кадри, як одній із груп людей, які брали участь у хресній ході, роздають гроші біля метро "Арсенальна".


Люди вишиквалися в чергу, коли їм надавали нагороду, а потім розбіглися. На запитання журналіста відповіли, що нічого не отримували, або відмовчувалися.
[embed]https://youtu.be/ST-9dTZJ4N0[/embed]
Раніше "Прямий" повідомляв, що метою провокацій під час хресної ходи з нагоди святкування 1030-річчя Хрещеня Русі-України є перешкоджання наданню Томосу Україні.
Полтавська єпархія УПЦ МП декларує намір забезпечити участь не менше 800 своїх прихожан в молебні на Володимирській гірці (м.Київ) та в Хресній Ході 27-го липня. Про це раніше повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп Дмитро Тимчук.
Вже повідомлялося також про те, що на окупованій частині території Донецької області збирають людей для відправки до Києва в якості "групи підтримки" супротивників української автокефалії.
За інформацією "Інформаційного спротиву", ці люди будуть брати участь у "заходах", який організовує в день Хрещення Київської Русі так звана "УПЦ МП".
У своєму блозі на Твіттері колишній житель Донецька Олександр Чернов повідомив про те, що на одного "особливо віруючого" виділяється сума в 20 тисяч російських рублів. Кошти для забезпечення даного вояжу "акумулюються" з місцевого бізнесу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити