image
 |  13 3 Лютого 2020 | 14:49

Підприємці «Старого ринку» встановили чергування біля контейнерів (ФОТО)

У Луцьку підприємці «Центрального ринку» чергують біля своїх контейнерів, через можливість демонтажу.

Про це «ВолиньUA» інформують власкор.

При в’їзді на вулицю Замкова, зібрались близько сотні працівників та підприємців «Старого ринку» через можливість демонтажу торгових точок.

Десяток працівників поліції забезпечують правопорядок. Інспектори з паркування департаменту Муніципальної варти складають протоколи на порушення ПДР власників транспортних засобів.

Попередньо із неділі на понеділок люди чергували на ринку, загородивши автомобільним транспортом трогові контейнери. Підприємці з двох частин ринку об’єдналися та встановили графік, хто коли і як чергує.

Як діляться враженнями пікетувальники, їх головне завдання встояти до місцевих виборів, таким чим вони припускають збережуть ринок. Розвалені та ржаві контейнери, викидання сміття у річку в парку Лесі Українки, наслідки, які вже стали звичними і не помітними для підприємців ринку.

Луска з риби - відходи, які викидають у річку торгаші "Старого ринку".

Слід додати, що більшість цих підприємців не є лучанами, а скоріше жителями наближених до обласного центру сіл. Не кожен із них сьогодні готовий втратити «лакомі» місця та переїхати на «Новий ринок». Хоча у половини із ниє вже давно є придбані у власність торгові точки на ринку ЛПЗ. І тут питання часу хто вистоїть, міська влада чи підприємці? Зможемо дізнатися найближчим часом.

«ВолиньUA» слідкуватиме за перебігом подій та інформувати читачів.

Ржаві контейнери та сміття, такий має вигляд "Старий ринок". Що завадало всі ці роки підприємцям утримувати його в належному стані? 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити