image
 |  2 31 Грудня 2019 | 20:14

«2020-й подарує найжаданіше»: важливі передбачення на високосний рік

ТСН розповіла про 5 передбачень на високосний 2020-й – Рік Білого Щура:

Зазирни у майбутнє

Першого знаку східного гороскопу, Щура, на дарма вважають вісником змін. Саме з нього починається відлік чергового етапу — нового 12-річного циклу.

Попри всі упередження та перестороги, які традиційно пов’язують із високосним роком, багатьом 2020-й подарує найжаданіше. Звісно, якщо не потрапити у немилість його працелюбного покровителя.

Чого очікувати від року Білого Металевого Щура та як останньому догодити — підкажуть зорі.

Білий — колір добра

Справедливий і розважливий Щур не пробачає обману й нещирості. Головний колір року, білий — символ шляхетності й добра, схитрувати буде складно.

Пора кохання

Згідно з китайським гороскопом, Щур втілює стабільність. Найяскравіше в 2020-му вона проявиться саме в стосунках з коханою людиною. Довірся партнерові — і всі суперечки вирішаться, а в домі запанує довгоочікувана гармонія.

Таємне стає явним

Старих секретів краще позбутися, а нових — не набувати.

Істина — у деталях

Навіть абсолютно незначна, на перший погляд, подія може стати початком чогось глобального. Покровитель року — кмітливий і уважний до дрібниць, тому не варто ними нехтувати. На тих, хто продемонструє завзятість і працелюбство, обов’язково чекає успіх.

Хто не ризикує — п’є шампанське

Улюблений вислів європейських гонщиків тимчасово втрачає свою актуальність. Діяти навмання, поспішати і покладатися лише на фортуну в 2020-му точно не варто. В усьому варто керуватися логікою і тренувати силу волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вишукано та зі смаком: чим прикрасити Новорічний стіл?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити