image
 |  0 6 Жовтня 2021 | 17:21

2029 рік в Україні запропонують оголосити роком з'їзду європейських монархів

Організатори святкування 600-ліття з'їзду європейських монархів у Луцьку мають намір лобіювати проголошення 2029 року роком з'їзду європейських монархів в Україні.

Про це йшлося під час засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в області 600-річчя з’їзду європейських монархів.

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко повідомив, що направить лист в Офіс Президента та уряд щодо відзначення 600-річчя з'їзду монархів у Луцьку на найвищому рівні. До роботи організаційного комітету мають намір залучити велику кількість осіб.

"Не хотілось би, щоб Луцьк перетворився у периферійне містечко на зразок Володимира. Якщо розбудовується Луцьк то росте потенціал всієї Волині. Ми можемо претендувати на статус потужного центру. І святкування цієї історичної події - це наш шанс і імідж Луцька на світовій арені", - зазначив митрополит Луцький і Волинський ПЦУ Михаїл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині через аукціон продають Ковельську виховну колонію (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити