image
 |  4 1 Грудня 2019 | 13:13

21-річний ковельчанин протаранив автівку командира легендарної роти патрульної поліції особливого призначення

В останній день осені по 13 годині до поліції надійшло повідомлення про те, що в Ковелі на перехресті вулиць Варшавська та Шевченка зіткнулися автомобіль Audi А-6 та поліцейське Renault Duster. У ДТП постраждали обидва водії, транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Як поінформували в секторі комунікації поліції Волинської області, було встановлено, що за кермом автомобіля Audi A-6 перебував 21-річний житель Ковеля. Виконуючи поворот ліворуч, він не надав перевагу в русі зустрічному поліцейському автомобілю Renault Duster, за кермом якого перебував 44-річний командир легендарної роти патрульної поліції особливого призначення «Світязь».

Водії не були в стані алкооольного сп’яніння, після надання першої медчної допомоги не госпіталізувалися. Автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Відомо також, що 21-річний водій автомобіля Audi A-6 уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції через порушення ним правил безпеки дорожнього руху. З цього приводу на нього до тепер було складено 17 адмінматеріалів.

Подію поліція належним чином зареєструвала та проводить перевірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку біля відділення «Укрпошти» водії влаштували стихійну парковку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити