image
 |  0 19 Жовтня 2020 | 14:04

21-річний лучанин викрав «ВАЗ»

До Луцького районного відділення поліції надійшло повідомлення про угон автомобіля «ВАЗ-2102». Поліцейські протягом декількох годин затримали чоловіка, причетного до скоєння незаконного заволодіння. Автомобіль вилучили та повернуть власнику.

Про це інформує поліція Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що в ніч на 18 жовтня 21-річний лучанин перебуваючи у селі Оздів Луцького району, відчинив водійські двері у автомобілі «ВАЗ-2102», зламав серцевину замка запалювання, запустив двигун автівки та поїхав. Поліцейські оперативно знайшли зловмисника та викрадену автівку. Правопорушника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Автомобіль вилучили та повернуть власнику. Вирішується питання про оголошення підозри лучанину та обрання запобіжного заходу.

Триває досудове слідство відкрите за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 17 тис. до 20 тис. 400 грн або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині депутат проголосував на сесії «за» виділення собі ділянки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити