image
 |  2 11 Квітня 2019 | 17:18

21-річний волинянин поцупив електроінструмент просто з гаража жінки

У Ковелі співробітники поліції оперативно встановили причетність 21-річного місцевого мешканця до крадіжки електроінструменту. За фактом таємного викрадення чужого майна слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 10 березня, до Ковельського відділу поліції звернулась 43-річна місцева жителька із заявою про те, що із гаража за місцем проживання, невідомий викрав бензопилу «Дніпро М Foresta». Чим завдав збитків жінці на суму більше 3 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції оперативно встановили особу спритника. Ним виявився 21-річний ковельчанин. Викрадене правопорушник здав у ломбард. До слова, чоловік уже мав судимість за вчинення крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неподалік Луцька зарибнили ставок (ФОТО)

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити