image
 |  108 30 Вересня 2024 | 20:02

21-річний волинянин зберігав майже сотню закладок з психотропами

Володимирські слідчі, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, направили до суду обвинувальний акт щодо 21-річного волинянина: його звинувачують одразу за двома статтями Кримінального Кодексу.

Про це ВолиньUA повідомили в поліції. 

У рамках досудового слідства поліцейські встановили, що в липні зловмисник придбав через один з телеграм-каналів речовину, яка містить у своєму складі особливо небезпечний психотроп, обіг якого заборонено, – PVP.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника, в одному з сіл Володимирського району, поліцейські вилучили в нього канабіс. Усе це він мав намір збувати шляхом закладок, і навіть нафасував уже 99 штук в спеціальних зіп-пакетиках.

«Фігуранта затримали та оголосили йому про підозру за двома статтями: ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України.

Нині досудове слідство завершене, обвинувальний акт спрямовано до суду, який і призначить покарання наркоділку», - повідомив заступник начальника Володимирського РВП, очільник слідчого відділу Андрій Мартинюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька - ДТП: зіткнулись дві маршрутки (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити