image
 |  0 15 Січня 2019 | 18:21

22-річна волинянка з ломом обікрала «Укрпошту»

В Іваничах за крадіжку із проникненням у приміщення відділення поштового зв’язку судили 22-річну мешканку села Радовичі Іваничівського району.

Про це повідомляє "Буг".

Жінка – уродженка села Яковлівка Харківської області, на утриманні має двох малолітніх дітей.

24-го серпня 2018 року приблизно о 06:30 жінка, перебуваючи у житловому будинку в селі Радовичі викрала мобільний телефон марки « HUAWEI Y3» із зарядним пристроєм до нього вартістю 2000 гривень.

У вересні 2018-го року приблизно о 2:00 годині ночі жінка прийшла до відділення поштового зв’язку в селі Радовичі Поштампу Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта», де шляхом демонтажу віконної шиби через вікно проникла всередину до приміщення тамбуру.

За допомогою металевого лому жінка зламала врізний замок вхідних дверей та проникла до приміщення операційного залу, де виламавши скобу навісного замка вхідних дверей, проникла далі до приміщення, де зберігався металевий сейф із грішми.

Згідно акту від 13-го вересня 2018-го року у касі відділення поштового зв’язку Радовичі Поштампу Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» було виявлено нестачу готівки на суму 11226,77 гривень.

Враховуючи щире каяття жінки, активне сприяння в розкритті злочину, а також те, що вона раніше не судима, повністю відшкодувала збитки, заподіяні Волинській дирекції ПАТ «Укрпошта» та потерпілій, у якої вкрала телефон, суд прийшов до висновку про можливість її перевиховання без ізоляції від суспільства, звільнивши її від відбування призначеного покарання на підставі ст. 75 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку волинянина поліцейські вилучили набої

Суд, встановивши обмеження, передбачені ст. 76 КК України, ухвалив призначити мешканці Іваничівщини покарання за ч. 1 ст. 185 КК України – 1 (один рік позбавлення волі), за ч. 3 ст. 185 КК України – 3 (три роки позбавлення волі) і на підставі ст. 75 КК України звільнити її від відбування призначеного покарання у виді позбавлення волі, якщо вона протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити